ISO ALE

Muumi Limited edition rannekello

79,90 

Alin hinta 30 päivää ennen alennusta: 79,90 

2 varastossa

Kuvaus

Muumi Limited Edition Rannekello Nahkarannekkeella – Vain 100 Kappaletta Maailmassa!

Kun taide ja ajaton tyyli yhdistyvät, syntyy jotain erityistä. Esittelemme ylpeänä Muumi Limited Edition -rannekellon nahkarannekkeella, joka on valmistettu huolella rajoitettuna 100 kappaleen eränä. Tämä on mahdollisuutesi omistaa ainutlaatuinen Muumi-kello, joka on suunniteltu keräilijöille ja Muumi-faneille ympäri maailmaa.

Tuotetiedot:

  • Materiaali: Laadukas ruostumaton teräs
  • Ranneke: Aidosta nahasta valmistettu ranneke, joka istuu mukavasti ranteeseen
  • Numeroitu erä: Jokainen kello on varustettu yksilöllisellä numerolla, mikä tekee siitä entistäkin arvokkaamman keräilyesineen

Miksi valita Muumi Limited Edition -rannekello:

  • Ainutlaatuinen keräilyesine: Tämä kello on osa vain 100 kappaleen erää maailmassa, joten omistaessasi sen, tiedät omistavasi jotain todella erityistä.
  • Tyylikäs suunnittelu: Kellon minimalistinen Muumi-design ja kauniisti viimeistelty nahkaranneke tekevät siitä täydellisen lisän asukokonaisuuteesi.
  • Laadukas valmistus: Kellon laadukkaat materiaalit ja kvartsikoneisto takaavat tarkan ja luotettavan ajanmittauksen vuosiksi eteenpäin.
  • Ihanteellinen lahja: Anna tämä kello lahjaksi Muumi-fanille tai keräilijälle, ja tee vaikutus ainutlaatuisuudella ja tunteella, jonka se tuo mukanaan.

Tämä Muumi Limited Edition -rannekello on tarjolla vain rajoitetun ajan, joten älä jää paitsi tilaisuudesta omistaa tämä harvinainen aarre. Tilaa omasi nyt ja anna Muumi-maailman kulkea mukanasi joka päivä!

 

 

Muumi Limited edition rannekelle

 

Esimerkki kuvassa oleva sarjanumero on vain mallina, sarjanumero kellossa voi olla eri.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.