Suomen Iso Ale tilausehdot

T:mi Suomen Iso Ale (Y-tunnus on Y-3142099-9) Tarjoaa kuluttaja asiakkaille 14vuorokauden palautusoikeuden verkkokaupassa toteutetuissa kaupoissa. Tilauksen peruutusoikeus on laissa säädetty 14vuorokautta ja peruutus on tehtävä kirjallisesti ennen palautusta.

Palautus on sovittava etukäteen asiakaspalvelun kanssa (myynti@isoale.fi) ja asiakas maksaa palautuksesta koituvat toimituskulut.

Palautuksessa on oltava palautus numero jonka saat asiakaspalvelusta. Emme vastaanota paketteja ilman tätä tunnusta, eikä paketteja voi tuoda henkilökohtaisesti.

 

Mikäli asiakas ei nouda hänen tilaamaansa pakettia veloitetaan palautusmaksu 10.90€ per noutamaton paketti, tämä vähennetään tilauksesta maksetusta summasta. Palautukset täytyy aina sopia ennakkoon.

noutamaton paketti ei ole peruutus, vaan peruutuksesta on aina ilmoitettava etukäteen.

 

Palautettavan tuotteen on oltava uudenveroinen ja jälleenmyyntikuntoinen, mikäli palautettavassa tuotteessa on selviä käytönjälkiä tai on rikottu, tuhrittu ym emme palautusta voi sellaisenaan hyväksyä, näissä tapauksissa veloitamme 25-50% tuotteen hinnasta. Mikäli asiakas palauttaa täysin myyntikunnottoman tuotteen ei sitä hyvitetä lainkaan.

 

 

 

Palautus oikeus ei koske myymälästä ostettuja tuotteita eikä verkkokaupasta ostettuja : Kirjoja, CD levyjä, DVD levyjä, Hygienia tuotteita, Sukkia/Alusvaatteita/Pyjamia, korvakoruja eikä lahjakortteja.

 

Mikäli tilauksessa on käytetty alennuskoodia tai muuta alennusta jonka ehdot ei palautuksen vuoksi enään täyty vähennetään se alennus palautuksen summasta. Esimerkki: Asiakas ostaa 100€ edestä verkkokaupassa ja käyttää 10% kupongin joka edellyttää 100€ ostosta saaden siten 10€ alennuksen. asiakas sitten palauttaa 25€ ostokset, ostosten summa 75€ ei enään täytä 100€ minimi määrää joten 10€ alennus poistuu tilaukselta ja asiakkaalle palautetaan 15€ joka sää jäljelle.

 

Joitakin tuotteiden myyntiä rajoitamme 1kpl per talous, mikäli asiakas tekee useita tilauksia varaamme oikeuden poistaa kyseisen tuotteen uusimmista tilauksista.

Mikäli havaitsemme tilauksia joissa koitetaan käyttää alennuskoodia väärin tai yhdistellä niitä varaamme oikeuden poistaa kyseiset tilaukset.

Mikäli joku tuote loppuu varastosta virheellisesti, otamme yhteyttä välittömästi ja selvitämme tilanteen. Jälkitoimitukset eivät ole mahdollisia koska tuotteet tulevat meille ERINÄ.

 

 

Toimitamme tilaukset mannersuomeen lähimpään nouto pisteeseen. Mikäli asiakas haluaa paketin tiettyyn toimipisteeseen voi asiakas esittää toivomuksen asiasta kommentit kenttään tilauslomakkeella.

 

Toimitusmaksut ovat 5,90€ per tilaus.